Idén először rendeztünk edzőtábort a Szkítáknak és pár barátunknak más klubokból. A tábort a csapat zuglói edzőtermében kezdtük, de hamar rá kellett ébrednünk, hogy a népszerűség miatt helyszűkében leszünk. Így fogtuk magunkat és átbútoroztunk a BVSC birkózótermébe. A következő 3 edzést már itt ejtettük meg. Az utolsó napra pedig ismét visszaköltöztünk a Szkítába.

Remek hangulatban folytak az edzések. Második edzésünkön segítségünkre volt Németh Tibor Judo mester akitől remek dobásokat és földátmeneteket tanulhattunk. A birkózó edzésünket Szabó Tamás csapattársunk vezette. Itt játékos de annál intenzívebb bemelegítést követően betekintést nyerhettünk a birkózás rejtelmeibe, amit ugyan heti rendszerességgel gyakorlunk, de itt most nagyobb hely és több ember jelenlétében még intenzívebben gyakorolhattunk.

A Jiu-Jitsu edzéseket Száz Richárd vezette. Gi és NOGI egyarán szerepelt a programban, 2-2 alkalommal. Ezeken az edzéseken főként a versenyeken leghasznosabb technikák és pár különlegesebb, ritkábban alkalmazható technika is szerepelt.

Elmondhatjuk, hogy a hosszú hétvége nagy népszerűségnek örvendett ahogy erről a képek is árulkodnak.

Az már biztos hogy a tábort jövőre is megrendezzük.

Köszönjük mindeninek a részvételt!

Jövőre veletek ugyanitt!!!