2019.12.08-án Kartalon rendezték meg a Sport Ju-Jitsu Magyar Bajnokságot, ahol kis létszámmal viszont annál eredményesebben szerepeltek a Szkíták.

Gábor Áron U16-os korosztályban 55 kg-ban GI és NOGI kategóriákban, plusz egy súllyal sajátja fölött, 60 kg GI és NOGi kategóriákban is aranyérmet szerzett. Valamint kihívásként egy korosztállyal följebb és egy súlycsoporttal a sajátja fölött, tehát U18-60 kg-ban is kipróbálta magát ahol ezüst érmet szerzett.

Zöldesi József U14 -50 kg-ban az első mérkőzésén térdsérülést szenvedett, de győztesen tudta befejezni azt. Ezek után hatalmas akaratáról téve tanúbizonyságot még 3 mérkőzést tudott megnyerni és így ő is magyar bajnokként állhatott a dobogó legfelső fokára. Hatalmas gratuláció illeti meg!

Ezen a versenyen mutatkozott be legújabb versenyzőnk Kalász Ádám aki remekül versenyzett és csak csapattársa Gábor Áron tudta megállítani. Így a második helyen végzett U16 -55 kg-os kategóriában GI és NOGI versenyszámokban is. További sok sikert kívánunk és nagyon gratulálunk neki.

A verseny legeredményesebb férfi versenyzője is Gábor Áron lett, mivel 4 kategóriában is aranyérmet szerzett. Így ő vehette át a legeredményesebbnek járó kupát.

A legeredményesebb női versenyzőnek járó díjat pedig a rendszeresen csapatunkkal készülő zalaegerszegi Tóth Alexa nyerte meg. Mindkettőjükre nagyon büszkék vagyunk és szívből gratulálunk remek teljesítményükhöz!