2020.Február 8-9-én rendezték az idei év korosztályos Grappling  Magyar Bajnokságát Pestszentimrei Sportkastélyban.

A versenyt a Magyar Grappling Szövetség a Magyar Sport Ju-jitsu Szakszövettségel együttműködve rendezte meg. Így mindenkinek  többféle szabályrendszerben is lehetősége volt megmérettetni magát. A verseny nagyon színvonalasra sikerült, úgy szervezésileg, mint a mérkőzések színvonalát tekintve. Csapatunk minden tagja nagyon jól szerepelt. A végeredmény is ezt bizonyította. A Szkíták munkájának és hozzáállásának meg is lett a gyümölcse. 22 aranyérmet szerezve elhoztuk az idei év legsikeresebb csapatának járó fődíjat és a kupát.

Ezen a versenyen 15 fővel indultak a Szkíták. Szombaton Zöldesi József, Csarankó Márk, Üveges Attila és Kulcsár Kristóf, vasárnap pedig Tóth Alexa, Gábor Áron, Kalász Ádám, Kalász Ákos, Nádasi Anna, Mozolai Blanka, Tendl Péter, Vidi Sándor, Baráth Pál, Kutas Krisztián és Szabó Tamás képviselte csapatunkat. Első nap ifi-1 és ifi-2 korosztályban. Második nap pedig a kadetek, juniorok és a felnőttek.

Az elmúlt egy év közös munkája megerősített minket abban hogy jó az irány és hogy együtt egyre erősebben fogunk tudni a jövőben versenyezni és sikereket elérni.

Köszönet mindenkinek aki segíti munkánkat, beleértve mindenkit aki anyagi támogatást biztosít a csapat számára és a szülőknek akik időt, fáradságot és energiát nem kímélve segítik hétről-hétre a munkánkat.